Finanțator principal
Evenimente
Com’ON Café@Baia Mare

EȘTI TÂNĂR între 14-29 de ani și ești preocupat de viața de zi cu zi din orașul tău? Vrei să te simți ca la tine acasă când te plimbi pe străzile lui, când te duci la evenimente, tot timpul și oriunde? Noi am crede că da. De-aia te așteptăm la prima consultare Com’ON Cafe@Baia Mare din cadrul proiectului Com’ON România, unde poți să-ți faci vocea auzită. Vei avea ocazia să spui tot ce crezi că orașul tău poate să facă mai bine pentru TINE.

Hai să discuți împreună cu prieteni, cunoștințe și concetățeni despre ce te scoate din sărite, ce îți lipsește din Baia Mare, și, de ce nu, ce ai face tu dacă ai fi primar. Participă în dezbatere, implică-te în dezvoltarea orașului tău prin exprimarea nevoilor și dorințelor tale!

Despre ce este vorba?

Formatul evenimentului de tip World Café este de maxim 120 minute. Participanții vor discuta în grupuri mici, timp de 30 de minute, pe baza a 3 teme: „Dacă aș fi primar...”, „Îmi lipsește din Baia Mare...” și „Ultima chestie care m-a scos din sărite...”. După primul bloc, urmează o nouă sesiune de discuții de 30 de minute, participanții schimbând locuri în grupuri. În timpul evenimentului, voluntari numiți harvesteri vor aduna idei și le vor proiecta, astfel participanții vor putea vedea, în timp real, ce se discută în alte grupuri. La sfârșit oricine va avea ocazia să se urce pe un podium imaginar și să-și împărtășească gândurile public.

Ideile, propunerile vor fi centralizate și publicate, respectiv transmise factorilor de decizie. 

Te rugăm să te înscrii folosind formularul de mai jos: https://goo.gl/EWnh8G

Te așteptăm!

Com’ON Café@Baia Mare
Locația: Millenium Center, Baia Mare
Data: 15 ianuarie 2018
More eventsvezi toate