Finanțator principal
Rapoarte

La fiecare consultare Com'ON Café am adunat toate ideile enunțate de participanți și am centralizat aceste date pentru a vedea mai bine care sunt problemele, nevoile cele mai frecvente. Rapoartele realizate pe fiecare oraș le enumeră pe acestea și oferă o selecție din toate răspunsurile date la cele trei întrebări puse la consultare. Propunem aceste rapoarte ca documente care pot fi folosite atât pentru a consulta problemele deja identificate, cât și pentru a continua dialogul cu tinerii la nivel local.

 • Raport Com'On Cafe@Satu Mare
  La evenimentul din Satu Mare au participat în jur de 50 tineri și au fost adunate un număr total de 185 de idei legate de lipsurile și nevoile din oraș. Discuțiile s-au purtat despre trei subiecte: „Dacă aș fi primar...”, „În viața de zi cu zi mă preocupă acum cel mai mult...” și „Îmi lipsește în Satu Mare...”. Subiectele au fost formulate pentru a demara discuții despre cele mai importante lipsuri și nevoi din oraș, percepute de tinerii între 14 și 29 de ani.
 • Raport Com'On Cafe@Reghin
  La evenimentul din Reghin au participat în jur de 20 tineri și au fost adunate un număr total de 135 de idei legate de lipsurile și nevoile din oraș. La Com'On Cafe@Reghin, discuțiile s-au purtat despre trei subiecte: „Dacă aș fi primar...”, „Ultima chestie care m-a scos din sărite...” și „Îmi lipsește în Reghin...”. Subiectele au fost formulate pentru a demara discuții despre cele mai importante lipsuri și nevoi din oraș, percepute de tinerii între 14 și 29 de ani.
 • Com’ON Café@Bacău
  La ediția specială cu ocazia Summitului Tinerilor din Bacău au participat în jur de 20 tineri din mai multe orașe din România și au fost adunate un număr total de 134 de idei legate de lipsurile și nevoile din aceste orașe. La Com’On Café@Bacău, discuțiile s-au purtat despre trei subiecte: „Dacă aș fi primar...”, „Ultima chestie care m-a scos din sărite...” și „Îmi lipsește în oraș...”. Subiectele au fost formulate pentru a demara discuții despre cele mai importante lipsuri și nevoi din oraș, percepute de tinerii între 14 și 29 de ani.
 • Com’On Café@Baia Mare
  La evenimentul din Baia Mare au participat în jur de 50 tineri și au fost adunate un număr total de 177 de idei legate de lipsurile și nevoile din oraș. La Com’On Café@Baia Mare, discuțiile s-au purtat despre trei subiecte: „Dacă aș fi primar...”, „Ultima chestie care m-a scos din sărite...” și „Îmi lipsește în Baia Mare...”. Subiectele au fost formulate pentru a demara discuții despre cele mai importante lipsuri și nevoi din oraș, percepute de tinerii între 14 și 29 de ani.
 • Raport Com'On Café@Suceava
  La evenimentul din Suceava au participat în jur de 50 tineri și au fost adunate un număr total de 205 de idei legate de lipsurile și nevoile din oraș. La Com'On Café@Suceava, discuțiile s-au purtat despre trei subiecte: „Dacă aș fi primar...”, „Ultima chestie care m-a scos din sărite...” și „Îmi lipsește în Suceava...”. Subiectele au fost formulate pentru a demara discuții despre cele mai importante lipsuri și nevoi din oraș, percepute de tinerii între 14 și 29 de ani.
 • Raport Com'ON Café@Suceava II.
  La evenimentul al doilea din Suceava au participat în jur de 90 tineri și au fost adunate un număr total de 205 de idei legate de ce ar face ei pentru oraș. La Com'ON Café@Suceava II, discuțiile s-au purtat despre trei subiecte: „Care este primul lucru pe care îl poți face, poate chiar mâine, pentru orașul tău?”, „Care ar fi un interes comun din orașul tău care ar putea activiza cei mai mulți oameni?” și „Ai opt ore libere. În ce activități voluntare te-ai implica pentru orașul tău?” Subiectele au fost formulate pentru a mobiliza tinerii între 14 și 29 de ani să se implice, la orice nivel, în îmbunătățirea orașului în care trăiesc.
 • Com’ON Café@Bacău II
  La evenimentul al doilea din Bacău au participat 102 de tineri și au fost adunate un număr total de 363 de idei legate de lipsurile și nevoile din oraș, respectiv de propuneri de soluții și inițiative. La a doua ediție Com’ON Café@Bacău, discuțiile s-au purtat despre câte trei subiecte în cele două ture de discuții: „Dacă aș fi primar...”; „Ultima chestie care m-a scos din sărite în oraș...”; „Îmi lipsește în oraș...”; respectiv „Care este primul lucru pe care îl poți face, poate chiar mâine, pentru orașul tău?”; „Care ar fi un interes comun din orașul tău care ar putea activiza cei mai mulți oameni?” și „Ai opt ore libere. În ce activități voluntare te-ai implica pentru orașul tău?” Subiectele au fost formulate pentru a mobiliza tinerii între 14 și 29 de ani să se implice, la orice nivel, în îmbunătățirea orașului în care trăiesc.
 • Com’On Cafe@Satu Mare II
  La evenimentul al doilea din Satu Mare au participat în jur de 30 tineri și au fost adunate un număr total de 72 de idei legate de ce pot face ei pentru oraș. La Com’On Cafe@Satu Mare 2. discuțiile s-au purtat despre o singură întrebare: ce ai face tu pentru Satu Mare?
 • Broșura Com'On România