Finanțator principal
Parteneri
 • Grupul PONT
  Grupul PONT
  Grupul PONT este o organizație înființată în 2009 care își propune inovarea socială prin participare, antreprenoriat și cultură cu un focus special pe tineri și digitalizare. Grupul PONT își derulează activitatea prin programe cadru și proiecte specifice realizate prin intermediul unor parteneriate intersectoriale și multidisciplinare la nivel local, regional, național și european. Grupul PONT este stabilit în Cluj-Napoca, Transilvania, România, Europa.
 • Erasmus+
  Erasmus+
  Erasmus+ este programul prin care UE sprijină educația, formarea, tineretul și sportul în Europa. Dispune de un buget de 14,7 miliarde EUR, bani cu ajutorul cărora peste 4 milioane de europeni vor putea câștiga experiență și avea acces la studii, formare și voluntariat în străinătate.
 • Consiliul Tineretului din România
  Consiliul Tineretului din România
  Consiliul Tineretului din România este federația care reprezintă tinerii și organizațiile de tineret din România în raport cu decidenții de la nivel național și, prin afilierea la Forumul European al Tineretului, internațional. CTR are membri 20 de structuri naționale, județene și afiliate internațional, majoritatea structuri federative, acestea reunind împreună peste 400 de filiale și/sau organizații neguvernamentale de / pentru tineret.
 • Banca Comercială Română
  Banca Comercială Română
  Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operațiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie și piețe de capital), precum și societățile de profil de pe piața leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuințe.
 • Ministerul Tineretului și Sportului
  Ministerul Tineretului și Sportului
  Ministerul Tineretului și Sportului a susținut inițiativa încă de la momentul conceperii sale inițiale.
 • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoșani
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoșani
  DJST BOTOSANI este organizată şi funcţionează ca instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Tineretului si Sportului şi are ca obiect principal de activitate organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de şi pentru tineret, a acţiunilor culturale, artistice, distractive, educative, turistice interne şi internaţionale,sportive şi de agrement pentru copii şi tineri.
 • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău
 • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ialomiţa
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ialomiţa
  Direcţia Judeţenă pentru Sport şi Tineret Ialomita asigură implementarea la nivelul judeţului Ialomita a strategiei şi politicilor Guvernului în domeniile sportului şi tineretului.
 • Complexul Cultural Sportiv Studentesc TEI
  Complexul Cultural Sportiv Studentesc TEI
  În prezent, Complexul Cultural-Sportiv Studenţesc TEI este institutie publică, în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, cu finanţare din bugetul propriu şi subvenţii de la bugetul de stat.
 • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea
  Funcționează ca direcție în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, conducerea revenidu-le directorului executiv și directorului executiv adjunct, având în componența sa departamentul de sport și departamentul de tineret-tabere.
 • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara
  Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Hunedoara are ca obiect principal de activitate organizarea și desfasurarea activitaților specifice in domeniul sportului și tineretului. Astfel, prin programele și evenimentele sale, DJST promoveaza și finanțează unele activități sau proiecte destinate sportivilor și tinerilor hunedoreni.
 • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna
 • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş
  Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures asigura implementarea la nivel judetean a strategiei si politicilor Guvernului în domeniile sportului si tineretului.