Finanțator principal
Despre Com'On România!

Credem în faptul că tinerii vor să se implice în viața publică, în comunitatea lor, și vor să îmbunătățească orașul în care trăiesc. Credem că au o opinie, o viziune, pot să identifice nevoile și lipsurile, dar și posibile soluții. Proiectul Com’ON Romania dorește să ofere un cadru în care ei își pot face vocea auzită mai ușor și pot intra în dialog cu factorii de decizie, în special despre subiecte care îi afectează cel mai mult.

Scopul nostru este de a ajuta pornirea și derularea proceselor de consultare participativă (întâlniri de dialog structurat ComON Cafe)inițierea unor acțiuni locale prin grupuri informale și luarea unor decizii prin mecanisme de democrație participativă, cu accent puternic pe bugetarea participativă de tineret.

Dorim să dezvoltăm ecosisteme locale unde tinerii sunt participanți activi și să creăm o mișcare de bugetare participativă la nivel național, prin care grupuri informale de tineri au acces la surse de finanțare iar tinerii în general pot participa la luarea unor decizii prin mecanisme de democrație participativă directă.