Finanțator principal
Evenimente
Com’ON Café@Bacău

EȘTI TÂNĂR între 14-29 de ani, ești preocupat de viața de zi cu zi în Bacău sau în orașul din care sosești la Summitul Tinerilor? Vrei să te simți ca la tine acasă și când te plimbi prin străzile orașului tău, când te duci la evenimente, pur și simplu tot timpul și oriunde?  Știm că da.

De aceea te așteptăm la o consultare tip World Café din cadrul proiectului Com’ON România la Bacău, gazda Summitului Tinerilor, ediția a 2-a, unde poți să-ți faci vocea auzită și la nivel local dar în mod special și la nivel național. Vei avea ocazia să spui tot ce crezi că orașul tău poate să facă mai bine pentru TINE. 

Dorim să invităm în mod special tinerii din Bacău atât pentru a discuta provocările lor în Bacău dar să și întâlnească tineri din celelalte orașe românești, participanți la Summit.

Hai să discuți împreună cu prieteni, cunoștințe și concetățeni despre ce te scoate din sărite, ce îți lipsește din oraș, și, de ce nu, ce ai face tu dacă ai fi primar. Participă în dezbatere, implică-te în dezvoltarea orașului tău prin exprimarea nevoilor și dorințelor tale!

Formatul evenimentului este de maxim 120 de minute!

Te rugăm să te înscrii folosind formularul de mai jos:
https://goo.gl/1Fv13H

Com’ON Café@Bacău
Locația: Biblioteca Județeană C. Sturdza, Bacău
Data: 9 noiembrie 2017
More eventsvezi toate